Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyBellušova, Praha - Stodůlky

Bellušova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu hezký prostorný částečně zařízený byt 3+1, 86 m2 po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází ve 12.patře panelového domu s krásným výhledem do okolí. V bytě jsou bezpečnostní vchodové dveře, klimatizace, vestavěné skříně ve 2 pokojích, kuchyň s jídelním koutem. Kuchyňská linka je vybavena lednicí, myčkou, plynovým sporákem, troubou, mikrovlnnou troubou a drtičem odpadů. V koupelně je hydromasážní vana, pračka, WC zvlášť. Podlahy plovoucí a dlažba. Okna plastová, venkovní elektrické žaluzie. Klidná lokalita s velmi kvalitní občanskou vybaveností, 5 minut chůze na metro Luka, MHD Amforová, autem 20 min. centrum. Byt volný od 1.1.2013.

I am offering to rent a nice spacious and partly furnished flat 3+1 (3 rooms + kitchen, 86 sqm). The flat is after complete reconstruction, located on 12th floor in a block of flats with a nice view to the surroundings. The flat is equipped with security door, air conditioning, built-in wardrobes in 2 rooms, kitchen with a dinette. Kitchen units consists of fridge, dishwasher, gas cooker, oven, microwave oven and waste crusher. In the bathroom there is a relaxation bathtub, washing mashine, toilet is separately. Floating floor and paving. Plastic windows with electric Venetian blinds. The flat is located in a quite place with excellent infrastructure and transport possibilities (just 5 minutes walking distance to metro station Luka and 20 minutes from the city center). Rental fee is 13000 CZK/month + 4000 CZK/month for utilities. The flat is available from January 1st 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222536
Dispozice3+1
Podlaží12
Typ budovyPanel
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.