Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyVoctářova, Praha - Libeň

Voctářova, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pěkný byt 3+kk, 93m² ve 2. patře novějšího bytového domu na Praze 8, Tróje s jižní orientací. Budova se nachází v pěším dosahu od chráněné krajinné oblasti. Byt je kompletně vybavený k bydlení. K dispozici jsou dva samostatné pokoje a velký obývací pokoj s kuchyní, dále prostorná terasa, koupelna, komora a samostatné WC. Metro Kobylisy je vzádlené 4 minuty autobusem, který jezdí každé 2 minuty. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, školka, dětská hřiště, obchody, zoo, botanická zahrada, les, atd.). Asi 5 minut pěšky od bytu se nachází nový plavecký bazén. Lokalita je plná krásné zeleně s výbornou dostupností, vhodná k cyklistice a turistice. Na vyžádání více fotografií. Realitní agentury/makléři nepište.

A very nice flat located in the best Prague quarter called Troja in a newer building. This part o Prague is full of untouched nature, however, also very well reachable from the center of the city (4 minutes from the Prague's quickest tube line C - station Kobylisy). The flat has 3 rooms (2 bedrooms and a living room) and a kitchen situated in the big living room. There is a spacious bathroom, a storeroom and a toilet. The flat has southern orientation. There is also a spacy terrace. Bathroom is equipped with a bathtub. All needed is close to the flat - kindergarden, school, playgrounds, shops, ZOO, botanical garden, forest, park, etc.). The location is great for cycling and turism. 5 mins from the flat there is a brand new large swimming centre. More pictures available on demand.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222608
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha93
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.