Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 170 m² bez realitkyK Fialce, Praha - Stodůlky

K Fialce, Praha - Stodůlky
Měsíční nájemné29 900 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu v ulici K Fialce, Praha 5 - Stodůlky:

2 samostatné nezařízené bytové jednotky se zařízenými kuchyněmi v podsklepeném rodinném domě s velkou a udržovanou zahradou a garáž. Ideální pro bydlení, popřípadě kanceláře, pro rodinu s oddělenými domácnostmi. Každá bytová jednotka může mít samostatný vchod (nebo spojený). Koncepce zahrady a zákoutí na ní poskytuje absolutní soukromí.

Dům

Dům se nachází v rezidenční oblasti, v klidné jednosměrné ulici. V dosahu Německé mezinárodní školy, nedaleko od obchodu, poblíž zastávky autobusů a zároveň autem blízko do fakultní nemocnice Motol. V dojezdové vzdálenosti autem jsou pak nákupní centra Zličín a Nové Butovice.

1. Byt 3+kk v přízemí rodinného domu se zahradou. Byt má podlahovou plochu 90 m2 + úložné prostory ve sklepě, vysoké stropy a velká okna. Může mít samostatný vchod. Samostatné WC, koupelna je vybavena koupelnovým nábytkem a masážní vanou. Byt je nabízen s kuchyňskou linkou.

2. Byt 3+kk přebudované na 2+kk v prvním patře rodinného domu se zahradou. Byt může mít samostatný vchod a podlahovou plochu 80 m2 + 15 m2 terasa s orientací na zahradu, vysoké stropy, velká okna doplněná střešními okny. Samostatné WC. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči. V dvojpokoji jsou umístěna nová krbová kamna a tento pokoj je částečně obložen dřevem. Zároveň je byt vybaven 220 cm dlouhou vestavnou skříní.

Zahrada

Velká prosluněná udržovaná zahrad (900 m2) s vzrostlými jehličnatými stromy je společná pro obě bytové jednotky. Na přání je možno ji rozdělit. Okrasná předzahrádka odděluje dům od klidné ulice. Na zahradě se dále nachází udírna s přírodně krytým posezením, zděná uzamykatelná kolna na kola a zahradní nářadí. Skleník o rozloze 16 m2, venkovní voliera na ptáky, altánek, skalka, ovocné i okrasné stromy a keře.

Garáž

Samostatně stojící, zděná uzamykatelná garáž s montážní jámou na pozemku pro jedno auto. Další parkování je možné na pozemku před garáží nebo na ulici před domem.

Pronájem – cena za měsíc

Cena za pronájem domu, garáže a zahrady je 29 900,- Kč + poplatky.

Kontakt

Andrea Vávrová

ad.vavrovi@volny.cz

602-353-850

For Rent: Apartments in a family house, K Fialce, Praha 5 - Stodůlky:

Two unfurnished 90/80 sqm apartments with 3/2 rooms and equipped kitchens in a family house with a large and beautiful garden and a garage. Ideal for living and office, family with kids, family looking after older parents. Separate entrances (can be connected). Absolute privacy.

House

The pre-war family house with basement in a good condition with two apartments is conveniently located in a residential area, on a quiet one-direction street, in the vicinity of a German international school, and a supermarket, (shopping malls of Nove Butovice and Zlicin are within a 7 minute drive), close to public transport, and with a good access to the hospital in Motol. Both apartments can be connected.

1. The apartment with three rooms on the ground floor, 90 sqm+basement storage space, high ceilings and windows, WC, furnished bathroom (jacuzzi). Equipped kitchen.

2. The apartment with 2 rooms on the first floor, 80 sqm + 15sqm terrace + attic storage space, featuring high ceilings, wooden finishing, large roof windows, WC and a bathroom, a large built-in closet. Newly equipped kitchen. Large living room with a fire stove. Garden facing terrace.

Garden

A large and maintained sunny garden (900sqm) is shared by both apartments; separation possible on demand. The west oriented backyard features coniferous, fruit and ornamental trees, has several secluded sitting areas (including an arbor) , barbecue and a smokehouse, a glasshouse, a storage shed for bicycles and garden tools, aviary, and a rock garden. A small foreyard separates the house from a quiet street.

Garage

A separately standing garage for one car. Additional parking in front of the garage or on the street in front of the house.

Kontakt

Andrea Vávrová

ad.vavrovi@volny.cz

602-353-850

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222614
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha170
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.