Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyK lesu, Praha - Libuš

K lesu, Praha - Libuš
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Nabízíme k prodeji luxusní bytovou jednotku v žádaném projektu Bydlení u lesa, ulice K lesu 345, Praha 4, Kamýk. Byt se nachází v přízemí, má velikost 52m2, terasy o velikosti 13,2m2+ vlastní oplocenou zahrádku 30m2. Byt je proveden ve vysokém standardu, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči kamennou deskou, skleněné dveře, dřevěné obložky, alarm, dřevěné podlahy, mozaikový obklad koupelny, vestavěné skříně v chodbě apod. Bytový dům se nachází v bezprostřední blízkosti prestižní britské školy (PBS) a školky. Objekt je uzavřen plotem, přístup pouze pro nájemníky. V okolí už nedojde k žádné zástavbě, v bezprostřední blízkosti je Lhotecký les. Společné prostory jsou pečlivě udržovány, parková úprava společného pozemku, hřiště pro děti, hřiště na petang apod. Okolí je obklopeno přírodou, okolní prostředí je velmi bezpečné. Veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti. Byt lze jednoduchou stavební úpravou zvětšit ovelikost terasy do atria domu viz.přiložený plánek.

K nastěhování: 1/7/2009

 We offer for sale luxury housing units . Ulice K Lesu 345, Prague 4, Kamyk. Apartment is situated on the ground floor, has a size of 52m2, terrace on the size of 13.2 m2 + 30m2 own fenced garden. House is made of high standard, fitted kitchen with appliances built of stone, glass doors, wooden doors, alarm, wooden floors, mosaics bathrooms, built-in cabinets, etc. corridor Residential house is located in the immediate vicinity of the prestigious British School (PBS) . Building the fence is closed, access only for the tenants. Common areas are carefully maintained, change the common park land, playground for children, playground, etc. to petang Neighborhood is surrounded by nature, the environment is very safe. All civic amenities in the immediate vicinity. Apartment building is a simple adjustment to enlarge ovelikost terrace house atrium.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22274
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha52
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.