Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyU Nikolajky, Praha - Smíchov

U Nikolajky, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Chcete bydlet v pěkném, poctivě zrekonstruovaném bytě s kvalitním vybavením? Navíc v klidném a bezpečném místě poblíž městského centra Anděl?

Majitelé domu Vám nabízejí k pronájmu byt 3+kk 67,44 m2 (obývací pokoj, ložnice, pracovna, kuchyňský kout, prádelna/šatna, předsíň, koupelna) s etážovým plynovým topením, obložkovými dveřmi, dřevěnými parketami a vyhřívanou dlažbou v koupelně. Součástí vybavení je kompletní kuchyňská linka (myčka, trouba, plynová varná deska, lednička/mrazák, digestoř – vše Gorenje, Mora, Franke), vestavěné šatní a úložné skříně a prádelna/šatna s pračkou a samostatným umyvadlem. V ložnici je manželská postel a další šatní skříň. V obývacím pokoji je sedací souprava, jídelní stůl, televizní stolek a další vybavení. V prostoru „pracovny“ je pracovní stůl se židlí. Po dohodě je možné byt dále dovybavit. V prostoru koupelny je prostorný sprchový kout, zabudované WC, umyvadlo, nástěnné otopné těleso, přídavné podlahové vytápění a plynový kondenzační kotel s teplovodním zásobníkem. Strop celého bytu je kompletně zateplen, v sousedství jsou obytné prostory. Přípojka na internet k dispozici. Byt se nachází v klidné ulici poblíž zimního stadionu Nikolajka ve třetím patře cihlového domu. Preferujeme nekuřáky. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Byt k dispozici ihned.

Owners are offering this newly reconstructed flat that is located near Anděl metro station in quiet and safe place. 3+kk, 3rd floor, 67,44m2, (living room, bedroom, study room, kitchen corner, changing room/laundry room, entrance hall, washing room), gas heating, heated floor in washing room. In the kitchen you will find dishwasher, oven, gas cooker, fridge with freezer, cooker hood – all Gorenje, Mora, Franke. There is plenty of storage space and washing machine, flat is fully furnished. Possibility of internet connection. Nonsmokers preferred. We require refundable deposit in the amount of one month’s rent. Utilities are not included in rent and will be paid according to real consumption. Promptly available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222808
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.