Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 73 m² bez realitkyPšenčíkova, Praha - Kamýk

Pšenčíkova, Praha - Kamýk
Cena2 030 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 609 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji velmi prostorný byt vhodný pro větší rodinu s dětmi - o dispozici 3+1 předěláno na 4+kk v DV s nulovou anuitou - s možným převodem do OV - 2014 - nelze na hypotéku. Byt je před rekonstrukcí a je vhodný přestavbě podle představ nových majitelů.

Výhled do zeleně, klid, výhodné dispoziční řešení a do budoucna možnost byt zvětšit - celkem cca o 8m2 - to jsou hlavní plusy této nabídky. Byt je umístěn v panelovém domě v 10 patře s výtahem z celkem 12 pater - Krásný výhled do zeleně.

Nová plastová okna, nové stoupačky, nová zateplená fasáda, prostorná koupelna s vanou a WC zvlášť, UPC. U bytu komora cca 4 m2, která lze společně s částí chodby připojit k bytu (celkem 8 m2).V okolí spousta zeleně, Modřanská rokle, několik marketů Billa, Lidl, Tesco, Penny, Norma atd., škola, školka, spojení na metro C - Kačerov cca 10 min. Velmi doporučujeme, výhodná cena - kompletní vč. provize a právního servisu. Prohlídky jsou možné denně, klíče máme k dispozici. Velmi doporučujeme. Pro domluvení prohlídky volejte na telefon Prohlídky jsou možné každý den.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu222829
Dispozice4+kk
Podlaží10
Typ budovyPanel
Užitná plocha73
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.