Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 80 m² bez realitkyDoubice, Doubice - Doubice, Ústecký kraj

Doubice, Doubice - Doubice, Ústecký kraj
Měsíční nájemné90 Kč


 Chalupa se nachází v malebné obci Doubice u Krásné Lípy na rozmezí Národních parků České Švýcarsko a Labské pískovce. Obec je vybavena několika hospodami. Je zde také koloniál, který je otevřen i o víkendech nebo je možné si cokoliv přiobjednat do druhého dne. Klub Fabrika pořádá víkendové programy koncertů, zábavných programů. V obci jsou tenisové kurty, fotbalové hřiště, beach volejbal hřiště, turisty obdivované dětské hřiště s fontánou a el. kolotočem.

Okolní příroda nabízí nepřeberné možnosti turistiky po důsledně značených trasách. Milovníci jízdních kol ocení dobře udržované cyklostezky. Nedaleko hranice s Českem hned v první vesničce za Varnsdorfem je největší přírodní rekreační park v Sasku - Mrož TRIXI s tropickým aquaparkem. Obcí Doubice projíždí několikrát denně nízkopodlažní turistický autobus a je tak možné navštívit krásy vzdálenějšího okolí.

Přízemí chalupy tvoří vstupní hala, velká světnice s kuchyní, sprcha s ohřevem vody v lázeňském válci, suché WC uvnitř objektu. Kuchyň je vybavena elektrickým dvouvařičem, rozvodem studené vody, nádobím. Ve světnici je umístěna televize k přehrávání videa a rádio. Ze vstupní haly vedou schody do podkrovní, které je využíváno převážně ke spaní ve dvou pokojích po čtyřech a třech osobách. Kolem chalupy protéká potok a na menší zahradě je možné grilovat.

K nastěhování: 1/7/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22310
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha80
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.