Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 16 m² bez realitkyTeyschlova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Teyschlova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Pronajmeme prostorný pokoj (16m2) s balkonem situovaný na západ s výhledem do zeleně. Byt má 78m2, je po celkovém zateplení s plastovými okny, a nachází se v klidné části Bystrce na ulici Teyschlova.

Pokoj byl před páre lety renovován i s novým nábytkem (postel – dvoulůžko,, 2x skříň, 1x stůl se židlí, komoda, police, televize V kuchyni najdete veškeré nádobí a spotřebiče, koupelna je s vanou i pračkou, záchod je samostatný.

Mnoho míst k procházkám, v blízkosti nově vystavěný Albert. Přímo za rohem se nachází autobusová zastávka č. 52 a 54. Tramvaj č. 1 a 3 je 8minut chůze, 20min chůze na přehradu.

Pokoj je pro 1-2 osoby vhodný pro studující i pracující, v bytě již bydlí j dva milí mladí muži (cca 25let), oba pracující. Hledáme pouze nekuřáky, slušné a nekonfliktní, bez zvířat. Upřednostňujeme dlouhodobý pronájem. Cena za měsíc je při jedné osobě 5500,-Kč, pro dvě osoby celkem 6000,-Kč včetně inkasa a internetu. Vratná kauce je ve výši pouze jednoho nájmu. K nastěhování od 01.09.2017, podmínkou bydlení minimálně 1 rok.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223113
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha16
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.