Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 156 m² bez realitkySluneční, Luštěnice - Luštěnice, Středočeský kraj

Sluneční, Luštěnice - Luštěnice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 840 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 044 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Za příznivou cenu 2.840 000 Kč prodáváme patrový, řadový RD 4+kk (156m2), v krásné lokalitě obklopené lesy v Luštěnicích na Zelené. Dům se nachází ve druhé řadě nové zástavby obce, jako jediné lemované vzrostlou lipovou alejí, která je romantickým zakončením zahrad. Celková výměra pozemku je 224 m2, s krytým parkovacím stáním a předzahrádkou v japonském stylu přímo před domem.

V přízemí se vchází do čtvercové prostorné předsíně, kuchyň je propojena s obývací místností a jídelnou s přímým vstupem na terasu zahrady. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči. V přízemí se nachází také WC a technická místnost, která se dá využít jako šatna, komora, spižírna, nebo prádelna. Do 1. patra vede schodiště s dřevěným obložením. V patře se nachází 3 pokoje – ložnice s vestavěnými úložnými prostory, dva dětské pokoje a koupelna se sprchovým koutem, vanou, dvěma umyvadly, bidetem a WC. Vybavení koupelny doplňuje velké zrcadlo, obklady a sušák na osušky. Nově (podzim 2012) instalovaná střešní okna s izolačním trojsklem zajišťují dostatek světla a tepelné pohody ve všech pokojích v prvním patře.. Velikou výhodou je úložný prostor na pochozí půdě přes celý půdorys domu. Z obývacího pokoje v přízemí se vstupuje rovnou na terasu z pískovce, přímo na jih orientované vzrostlé zahrady a lipové aleje, která dodává této nemovitosti nezaměnitelnou atmosféru pohody a jedinečnosti. Stylová pískovcová pergola poskytuje příjemný stín v letním období přímo u domu. Opodál stojí pískovcový altán s kamenným venkovním krbem. Zahrada je v provensálském stylu, osázená staroanglickými růžemi, jabloní a meruňkou. Do Prahy (např.na stanici metra Černý most) se dostanete autem po R10 asi za 20 min, do Mladé Boleslavi za 10 min, v Liberci jste za 40min. V zimním období uvítate skiareál Obří sud vzdálen asi 30min jízdy. Zastávka MHD je 3 minuty chůze od domu. V místě je lékař, pošta, školka a škola, dětská hřiště, čerpací stanice, potraviny, kosmetika, kadeřník a 5 min od domu výborná pekárna. Nekonečné možnosti pro cyklisty, turisty a houbaře skýta les, který se rozkládá hned za řadovkami asi na 10km2. Přátelský vztah sousedů přispívá k příjemné atmosféře bydlení i bezpečnosti našich venku si hrajících dětí.

Podlahy jsou plovoucí dřevěné (dub tundra), v předsíni, WC, kuchyni a komoře je položená italská dlažba s bordurou a podlahovým topením. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel. Na otopných tělesech jsou termostatické hlavice. Střechu pokrývají palené tašky Bramac. Obvodové zdivo Porotherm. V oblasti parkovacího stání je zásuvka 380V. Vodovod a kanalizace obecní.

Více zde: www.prodej-domu-slunecni-lustenice.webnode.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223317
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha156
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.