Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyDolní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký kraj

Dolní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký krajVybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 536 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


NEJHEZČÍ APARTMÁN V ROKYTNICI NAD JIZEROU! 1+kk s velkou komorou, 40 m2. VÝHLED Z OKNA NA VŠECHNY SJEZDOVKY (Lysou i Studenov) - viz foto. KOMPLETNÍ VYBAVENÍ APARTMÁNU V HODNOTĚ 400.000 Kč ZAHRNUTO V CENĚ (nábytek z masivu na míru, značkové vestavné spotřebiče, kamenný dřez, bar, bezpečnostní dveře atd.) - viz foto! Apartmán nebyl nikdy pronajímán, vše je v bezvadném stavu. V apartmánu je absolutní soukromí, do oken není odnikud vidět. Kabelová televize. Nízké měsíční náklady (do 1500 Kč). Apartmán se nachází v novém domě na Dolním náměstí - viz foto. Ideální poloha v Rokytnici - NA LYŽÍCH DOJETE AŽ K DOMU (i z Lysé hory), přímo u domu: VYHRAZENÉ PARKOVIŠTĚ (denně odklízený sníh, Vždy zaparkujete!), zastávka skibus a meziměstský autobus, 5 restaurací, Tesco - denně 7-20, sportovní obchody, půjčovny, pošta.

The nicest Apartment in Rokytnice nad Jizerou ! 1-bedroom apartment with a large storage room, 40 m2. View of all slopes (Lysa and Studenov) - see photo. Fully equipped apartment, VALUE 400,000 CZK INCLUDED IN THE PRICE - see photo! Apartment has never been rented, everything is in perfect condition. The apartment has absolute privacy. Kabel TV. Low monthly costs (up to 1,500 CZK). The apartment is located in a new building on the Lower Square - see photo. Ideal location in Rokytnice - You can ski home from the slope, in front of the house: private parking, Ski-bus and intercity bus stop, 5 restaurants, Tesco - daily 7-20, sport shops, rental, post office.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223320
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.