Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyOkružní, Praha - Komořany

Okružní, Praha - Komořany
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 785 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme Vám byt v osobním vlastnictví o dispozici 2-kk ve druhém nadzemním podlaží panelového domu kolaudovaného v roce 1980 (1. patro) o celkové výměře 44.20 m2 (vč. prostorného sklepa o ploše 3,40m2; sklep byl zabezpečen bezpečnostními vraty, vybaven prostornými regály, ve stropě háky pro zavěšení kol). Byt prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí, kolaudace proběhla v roce 2006. V bytě jsou nová plastová okna se žaluziemi, zděné jádro - závěsné WC, vana (koupelna a WC spojeny do jedné místnosti), bezpečnostní dveře Zenit (velmi vysoká ochrana třídy 4; přísně tajné s protipožární a protihlukovou ochranou), bezpečnostní zárubně i práh. V předsíni velká vestavěná skříň se třemi křídly (luxusní hliníkové profily a ozdobné dělicí lišty, prostřední díl s velkým zrcadlem). Na podlaze dlažba (předsíň, kuchyň, koupelna) a mozaikové parkety - masiv 8mm, stromečkový vzor (ložnice, obývací pokoj). Celý byt byl nově vyštukovaný a vymalovaný. Nová kuchyňská linka na míru má nadstandardně hluboké skříňky s vestavěnými spotřebiči Electrolux (výsuvná digestoř, sklokeramická deska, trouba), samostatně stojící "zabudovaná" mikrovlnná trouba. Součástí domu je kočárkárna, dvě sušárny a mandlovna. Byt je slunný, situovaný na jih, v blízkosti soutoku Vltavy s Berounkou, kde vede nově prodloužená cyklostezka z Modřan na Zbraslav. V blízkosti bytu les a letiště Točná. Centrum města je dobře dostupné do cca 30min, zastávka MHD bus cca 2min, vlak (směr Praha-Vršovice) cca 5min chůze od domu.

Preferujeme výměnu bytu za větší (3-kk či 3-1) s balkonem či lodžií o minimální výměře 80m2 (bez příslušenství bytu). Ideální byt by měl být ve stejné lokalitě (není podmínkou), preferujeme bydlení na klidném místě v zeleni poblíž řeky (nehledáme bydlení na velkém panelákovém sídlišti či lokality těžko dopravně dostupné centru města). Odmítáme bytové jednotky v přízemí i zvýšeném přízemí.

Doplatek dohodou, dle lokality, stavu a úrovně standardu bytové jednotky.

Prodejní cena je uvedena pro případ prodeje. Po domluvě je možné zanechat v bytě veškeré zařízení - nábytek (stáří 2 roky, 100% stav), samostatně stojící spotřebiče, spotřební elektroniku v ceně 150.000,-Kč (není součástí prodejní ceny). V bytě není nutné dělat žádné stavební úpravy, vše je připraveno k bydlení! Termín vystěhování dohodou po nalezení vhodného bydlení pro současné majitele.

Bytová jednotka má na katastru nemovitostí plombu ve výši cca. 300tis Kč. Tato zbývající část dluhu bude po složení kupní ceny jednorázově umořena prodávajícím, který se smluvně zaváže tento svůj závazek vyrovnat (byt bude předán bez dluhu).

K nastěhování: 30/05/2008

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2235
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha44
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.