Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyLipová, Holubice - Kozinec, Středočeský kraj

Lipová, Holubice - Kozinec, Středočeský kraj
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím pronájem hezkého bytu s 2 velkymi balkony a parkovacím stáním, v novostavbě o velikosti 3+kk, 80m2, 1. patro v klidné části obce Holubice, okres Praha - Západ. Byt je situován na jiho-západ .

Byt je vybaven luxusni kuchyňskou linkou znacky Gorenje s vestavnými spotřebici Gorenje (lednice s mrazákem, myčka 60 cm, sklokeramická varná deska, trouba, digestoř).

V celém bytě je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba, obklady, velká rohová vana, umyvadlo a žebříkové topení. Ostatní místnosti jsou nezařízené. Vytápění a ohřev vody bytu je vlastním elektrickým kotlem s bojlerem.

Byt je vhodný k nastěhování.

Měsíční nájem činí 9 000Kč včetně internetu + 2.000Kč inkaso + elektřina – převádí se na nájemce. Vratná kauce činí 9.000Kč.

V obci je: školka , 2 restaurace, 2 obchody a přímá linka na metro A - Dejvická (konečná zastávka).

Preferuji dlouhodobý pronájem.

Nice apartment 3+kk with an area of 80 square meters in a beautiful and quiet location Holubice , Prague West . Unfurnished. A new building in 2009, the house is in excellent condition. 2 balconies, parking is available right in front of the house. The kitchen is equipped with a wonderful kitchen, fridge, freezer and stove, dishwasher . Bathroom equipped with large corner bath.The toilet is separate. Laminate flooring, internet connection included in price. Fees are 2000 CZK +electricity will be transferred to the tenant, security deposit equal to 1 month rent.Transport accessibility to the city center ensured by bus 306, to the metro line "Dejvicka".

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223558
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.