Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 90 m² bez realitkyKounicova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Kounicova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč


Společnost Encounter, s.r.o. postoupí plně zaběhnutou a zrekonstruovanou provozovnu se čtyřletou historií, která se nachází na severním okraji centra města Brna. Provozovna o rozloze 90 m² je situována v suterénních prostorách bytového domu na ulici Kounicova 35 v Brně, zkolaudována jako nekuřácká kavárna.

Ve vstupní místnosti se nachází bar, ze kterého se vstupuje do přípravny. Kavárna má čtyři hlavní místnosti, z toho dvě oddělitelné od ostatních prostor posuvnými dveřmi. Počet míst k sezení je 40. Dále je k dispozici sklad a místnost pro personál.

Prostor je vybaven nábytkem, audio zařízením, rozvodem počítačové sítě a Wi-Fi. Bar je kompletně vybaven profesionálním kávovarem, kávomlýnkem, profesionální myčkou nádobí, dotykovou obrazovkou, výčepním zařízením, dvěma prosklenými lednicemi, mixerem a dohledovou kamerou. Přípravna kombinovanou lednicí, salamander grilem, mikrovlnnou troubou, sklad lednicí, mrazákem a horkovzdušnou troubou. Vytápění a větrání je realizováno rekuperační jednotkou, přitápění plynovým kotlem.

Současný, majitelem domu dlouhodobě garantovaný měsíční nájem prostor je 22.000 Kč. Služby (elektřina, voda, plyn) cca 7.000 Kč měsíčně. Cena za postoupení dohodou, v případě zájmu je i možnost odkoupení celého konceptu Café encounter. Prostor k dispozici od 1. 3. 2013. Důvodem k přenechání jsou osobní důvody majitelů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223726
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.