Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyU panské zahrady, Praha - Jinonice

U panské zahrady, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt je umístěn v 1. patře čtyřpatrového domu, který byl postaven v roce 2004 v projektu Botanica Vidoule. Dům se nachází v klidné oblasti, na jižním svahu kopce Vidoule, cca 5 min chůze od metra B Nové Butovice a nákupního centra Galerie Nové Butovice. Hned v sousedství je německá škola (mateřská, základní a gymnázium). V blízkosti je krásná příroda - kopec Vidoule s lesem a nedaleké Prokopské údolí. K bytu není přiděleno garážové stání, parkování je možné před domem a bývá volné. Dům je vybaven výtahem. K bytu náleží společná kočárkárna a kolárna v přízemí. Okna a balkón bytu jsou situovány na východ. Okna i dveře na balkón jsou vybaveny žaluziemi. Nad okny jsou připevněny garniže. Balkón probíhá přes celý byt, má vchod jak z obýváku, tak z ložnice a má plochu 17 m2 (navíc k 54 m2 obytné plochy). Kuchyně je kompletně vybavená elektrospotřebiči (el. vařič, el. trouba, digestoř, mikrovlnka, myčka nádobí, kombinovaná lednička s mrazákem). Vedle kuchyně je spižírna s vlastními dveřmi a vybavená regálem. V předsíni je vestavěná skříň se zrcadlem a botník. Z předsíně je vstup do komory vybavené regálem a malým trezorem. V koupelně je vana, umývadlo, koupelnové skříňky a automatická pračka Bosch. Byt má samostatné WC doplněné malým umývadlem. Byt je vybaven nastavitelným regulátorem topení. Koupelna a WC mají možnost zapnout podlahové vytápění. Byt je vybaven kamerovým systémem a telefonem pro přijímání návštěv hlavním vchodem domu. Do bytu je zavedena kabelová síť UPC. Další podrobnosti bytu vyplývají z přiložených fotografií.

The apartment is located on the 1st floor of a four storey building which was built in 2004 under the Botanica Vidoule Project. The house is located in a quiet area on the southern side of the Vidoule hill, about 5 minutes walk from the metro B Nove Butovice and the mall Galerie Nové Butovice. Right next to the house is a German school (nursery, primary and secondary school). Nearby is a beautiful nature - Vidoule hill with forest and Prokop's valley. There is no assigned parking space in house, but parking is available in front of house and is free. The house is equipped with an elevator. Stollers and bicycles can be stored in a shared room on the ground floor. Apartment's windows and balcony are situated to the east. Windows and balcony doors are equipped with shutters. Rails for hanging curtains are fixed above the windows. Balcony runs through the entire apartment, has an entrance from both the living room and the bedroom and has an area of ​​17 m2 (in addition to 54 m2 floor area). The kitchen is fully equipped with electrical appliances (electric cooker, el. oven, hood, microwave, dishwasher, refrigerator and freezer combined). Next to the kitchen is a pantry with its own door and equipped with shelves. Built-in wardrobe with mirror and shoe rack are in the hall. From the hall is the entrance to the chamber with shelves and a small safe. The bathroom is equipped with a bath, sink, bathroom cabinets and Bosch washing machine. The apartment has a separate toilet supplemented with a small sink. The apartment is equipped with an adjustable heating controller. Bathroom and toilet have the option to turn on underfloor heating. The apartment is equipped with a camera system and a telephone for receiving visitors through the main entrance of the house. The apartment is fitted UPC cable network. Further details of the flat arising from the attached photos.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223837
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.