Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyVavřenova, Praha - Braník

Rezervováno
Vavřenova, Praha - BraníkVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Byt se nachází ve 13. podlaží panelového domu. Ve třiceti metrech čtverečních vznikl po rekonstrukci příjemný byt s nebývale hezkým výhledem do zeleně. Byt je po kompletní rekonstrukci, plovoucí podlaha a vestavěné skříně jsou v barvě ořechu, kuchyňská linka je ve vanilkové barvě a ve výbavě má mikrovlnou troubu, dvojvařič, varnou konvici a lednici. Velká sedačka ve tvaru L skýtá jak obývací funkci, tak i pohodlné spaní. Vestavěná knihovna a psací stůl jsou rovněž součástí bytu. Prostorná předsíň disponuje úložným prostorem, v kterém je dostatek místa i pro pračku a velmi velká šatní skříň pojme i lux, který je také ve výbavě bytu. Zděná koupelna se sprchovým koutem je oddělena od WC.

K bytu patří i sklepní kóje.

V domě, se nacházejí dva výtahy a hned vedle něj je supermarket Billa a parkovací stání. Spojení MHD zajišťují ze zastávky Jílovská linky autobusů č.106, 196, 197 a noční linka 501.

The apartment is located on the 13th floor of a residential building. Recently renovated it is 30m2 with a great view of the green. The apartment has wooden floors and built-in closets in chestnut color, the kitchen unit has a microwave oven, cooker, fridge, and kettle. A dual-function spacious L-shaped couch serves as both a comfortable bed and sofa. The apartment has bookshelves already fitted as well as a desk. The large hallway offers lots of storage space with a washing machine, a large closet and vacuum cleaner (included among apartment appliances). Brick-wall bathroom with shower and separate toilet.

Basement storage space is also included.

The apartment building has two elevators, a parking place, and is situated in the immediate vicinity of Billa supermarket. The nearest bus stop is Jílovská where buses n. 106, 196,197 and night bus 501 direct to Kačerov (line C) and to Smíchovské nádraží (line B).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223931
DispoziceGarsoniéra
Podlaží13
Typ budovyPanel
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.