Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyŽitná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Žitná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 200 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Nabízíme k pronájmu 1+kk po kompletní rekonstrukci. Byt 30m2, šatna s regálem a 2 šatní tyče, předsíň, chodba s novou kuchyňskou linkou (lednička, el. sporák). Koupelna s WC, sprchový kout, umyvadlo, nová pračka. Pokoj 16m2, rozkládací sedačka , stůl a 2 židle, UPC. Sklep. MHD, zdravotní středisko a obchod Billa 2 min. chůze. Tramvají do centra města 10 min. V ceně poplatků jsou zahrnuty veškeré náklady za energie voda, topení, elektřina, fond oprav. Vratná kauce 1 měsíční nájem. Hledáme nekuřáky bez zvířat, děkujeme za pochopení.Před domem velké parkoviště. Volné od 5.4.2013, právě dokončujeme rekonstrukci. Prohlídky možné ihned.

As owners we offer 1+kk for rent. 30m2, clothes closet, foyer, hallway with a kitchen (fridge, new elect.stove). Bathroom with the toilet,new washing maschine. The main room 16 m2-2 armchairs, table, 2 chairs,UPC.Cellar, public transport, restaurant and shop BILLA 2 min.walk. 10 min by tram to the down town. Free now! Please, without any estate agency!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224093
Dispozice1+kk
Podlaží10
Typ budovyPanel
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.