Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 45000 m² bez realitkyOstružno, Ostružno - Ostružno u Jičína, Královéhradecký kraj

Ostružno, Ostružno - Ostružno u Jičína, Královéhradecký kraj
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Pozemky jsou situovány v obci Ostružno (6 km od Jičína), ležící na okraji chráněné krajinné oblasti Český ráj (v CHKO jsou omezené možnosti výstavby), necelé 2 km od Prachovských skal, 1 km od hl. silnice Mladá Boleslav – Jičín. V místě jsou dvě rekreační zařízení Sklář (vč. koupaliště) a Homole. Okolí obce je velice pěkné a klidné, nabízí dobrou možnost odpočinku a rekreace (koupání, cykloturistika, apod.)

Nabízíme k prodeji pozemky smíšené povahy (stavební parcely, zahrady, trvalý travní porost) a menší zemědělské budovy. Část pozemků tvoří uzavřený celek v intravilánu obce, druhá část je umístěna v extravilánu obce (zemědělská půda).

Nabízené pozemky jsou schváleny obecně závaznou vyhláškou č. 3-2005 ze dne 29.8.2005 (VYHLÁŠKA o závazné části územního plánu obce OSTRUŽNO)

Součástí územního plánu je i golfové hřiště, které sousedí s plánovanou bytovou výstavbou. Dle návrhu dokumentace pro územní rozhodnutí (dělení pozemků) se jedná o výstavbu cca 35 RD.

K nastěhování: 1/7/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22415
VlastnictvíOstatní
Plocha45 000
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.