Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyViniční, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Viniční, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2,5+kk ve druhém patře rodinného domu v Brně - Židenicích. Byt je po celkové rekonstrukci před cca 6 lety. Nachází se v klidné části ulice, 4 min. chůze k dopravnímu uzlu na Staré Osadě, 15 min. MHD do centra. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má rozlohu 28 m2, pokoj 15m2, koupelna s WC 4m2. Nad bytem je další prostor, který lze využít jako ložnici nebo úložný prostor s rozlohou 24m2, ale výškou max. 155 cm. Dále k bytu náleží balkon pod průhlednou střechou o rozloze 4m2 orientován do zahrady a uzamykatelná koje v přízemí domu o rozloze 2,5m2.

Byt je vybaven plovoucími podlahami a plastovými okny. Kuchyňský kout je vybaven linkou s dřezem, troubou, sklokeramickou deskou s digestoří, mikrovlnou troubou a lednicí. V obývacím pokoji je vestavná skříň a malý krb. V samostatném pokoji je psací stůl a dětská patrová postel. Tohle zařízení je možné po dohodě odstranit. Koupelna je společná s WC a je vybavena sprchovým koutem a pračkou. Byt je případně možné dovybavit starším nábytkem. Jako zdroj teplé vody je vlastní el. bojler na noční proud. Vytápění je z centrálního kotle ovládané programovatelným termostatem s vlastním měřením spotřebované energie. Platby za energie ve výhodných tarifech a se samostatnými měřidly (průměrná měsíční cena za energie v roce 2012 při 3 osobách byla 2000 Kč). V ceně nájmu je připojení na internet přes domovní Wifi.

Byt bude volný podle dohody v průběhu ledna/února 2013 na dobu 1,5 až 3 roky. Požaduji vratnou zálohu ve výši jednoho měsíčního nájmu. Při dohodě o pronájmu neplatíte provizi.

We offer two rooms+ kitchen corner flat for rent. Flat is situated on 2nd floor of our family house; total area is aprx. 60m2. The house is located on quiet place at Brno, Zidenice district. Nearest traffic junction is Stara Osada – aprx. 4 minutes walking. City center is 15 min by public transportation. Flat is after complete restoration 6 years ago. Living room with kitchen corner covers 28 m2, next room is 15m2, bathroom 4m2. Above the flat is another space of 24 m2, but maximum height is 155 cm. could be used as a space for sleeping or storage space. Flat includes 4 m2 balcony oriented to the garden and lockable storage space 2,5 m2 at ground floor.

Flat is equipped with floating floors and plastic windows. Kitchen corner has kitchen unit, sink, hotplate, oven, refrigerator and microwave oven. In living room is built-in wardrobe and small fireplace. In smaller room is desk and children’s bunk bed which could be removed. In bathroom are washing machine, shower, sink and WC. Rent includes Wifi internet connection. Extra will be charged energy consumption with good rates and exactly what you consume. (Average monthly fees for 3 persons in 2012 were 2000 CZK). Flat will be available based on agreement January/February 2013 from 1,5 to 3 years. I require one month payment as a deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224173
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.