Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 61 m² bez realitkyDvorská, Řitka - Řitka, Středočeský kraj

Dvorská, Řitka - Řitka, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 425 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Krásný slunečný byt 3+kk, 61m2 s předzahrádkou 89m2 je situovaný v klidné vilové části obce Řitka při úpatí Brdských lesů. Byt se skládá ze dvou útulných ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, chodby, koupelny s vanou a sprchovacím koutem a samostatným wc s umyvadlem. Z obývacího pokoje a větší ložnice vedou francouzské okna přímo na terasu předzahrádky. Úložné prostory jsou řešené prostornými vestavěnými skříněmi v obou ložnicích a v chodbě.

K bytu přináleží kryté parkovací stání o výměře 13m2 a sklepní kóje o výměře 2,5m2.

Byt se nachází v přízemí viladomu, v kterém vládnou velice přátelské sousedské vztahy. Viladům je zděná novostavba kolaudována v září 2009 s velkou společnou zahradou a zastřešeným společným bazénem o rozměrech 8x4m, který je stejně jako zahrada odborně spravován specializovanou firmou. Viladům je vytápěn společným plynovým kolem v domě.

V ceně bytu je kuchyňská linka navrhnutá na míru s vestavěnými spotřebiči (myčka, indukční varní deska, trouba a mikrovlnní trouba s grilem).

Řitka je klidná obec s výbornou dostupností do Prahy (5 minut pěšky na PID, 20min PID Řitka - Smíchovské nádraží), se základní občanskou vybaveností (samoobsluha, pošta, několik restaurací, knihovna, materská školka, multifunkční a dětské hřiště). Kompletní občanská vybavenost se nachází v sousedním městě Mníšek pod Brdy (vzdáleném 2km od viladomu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224261
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha61
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.