Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyKřižíkova, Praha - Karlín

Křižíkova, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím byt k pronájmu v krásné lokalitě Karlína. Necelé 3 minuty na metro a 4 minuty na tramvaj Křižíkova. Byt se nachází ve 4. patře novostavby (výtah samozřejmostí). Dispozičně je to 1+kk s balkonem, předsíňí a oddělenou toaletou. K bytu patří sklep a garážové stání v garážích pod domem. Částečné vybavení zahrnuje kuchyň, vestavnou skříň, tv zeď s televizí Sony Bravia, psací stůl, postel, konferenční stolek a policový díl. Vše co je na fotografiích bude v bytě zůstávat. Přestože je byt prosklený do ulice Křižíkova je velmi tichý, v jeho okolí najdete Albert, Holmes Place, Lékárnu, restaurace, vše maximálně 3 minuty od bytu. Byl a jsem prvním majitelem bytu. Pronájem činí 13000,- + poplatky 4000,- ,které zahrnují vše včetně internetu a základního Upc tv balíčku. Po dohodě lze zrušit. Pokud máte zájem o prohlídku ozvěte se na tel. číslo 731526224.

Offer of flat in beautiful locality of Karlín. Not more then 3 minutes from subway and tram Křižíkova. This flat is in fourth floor of new building (elevator). It is 1 room with kitchen, small entry room, balcony and separated toilet. Offer includes cellar and parking inside building. Also included is kitchen, big wardrobe, tv Sony Bravia, desk, bed, small table and another smaller wardrobe. Everything you see on photographs will stay in flat. Despite windows are facing street Křižíkova, flat is very quiet, near by you will find food market, fitness, pharmacy and restaurants. I have been the first owner of this flat. Rent is 13000,- + other payments 4000,- including water, electricity, internet, and UPC set of tv programs. If you are interested, let me know by calling +420 731 526 224

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224581
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.