Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyKamýcká, Praha - Suchdol

Kamýcká, Praha - SuchdolVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pěkný, zařízený byt 2+kk v novostavbě v 1. patře domu. Celková plocha bytu činí 58 m2 + 4 m2 balkón. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC, garážové stání a sklep. Vybavení bytu: bezpečnostní dveře, bambus. žaluzie, dřevená podlaha a dlažba. Prostorné vestavěné skříně jsou v pokoji a na chodbě. Výborné dopravní spojení na metro Dejvická.

Dostupné 1.2.2013.

The new, furnished apartment 2+kk on the 2nd floor with elevator. The total area is 58 sqm +4sqm balcony. Living room connected with fully furnished kitchen corner, 1 bedroom, 1 bathroom with toilet. Garage and cellar on the basement of house. Beautiful location near metro station Dejvická.

Walking distance to natural reservation Sedlec rocks, University of Life Sciences Prague as well as large sport centrum. Grocery in front of the house. Bakery, supermarket, pharmacy, post office, banks (ATM) restaurants, kindergarten and school are located in vicinity.

Available in February 1,2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224651
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.