Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 220 m² bez realitkyAnenská, Ladná - Ladná, Jihomoravský kraj

Anenská, Ladná - Ladná, Jihomoravský kraj
Cena10 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 410 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Jedná se o dva rodinné domy / vhodné pro dvě rodiny nebo jako bydlení a sídlo firmy/ v uliční zástavbě v klidné obci Ladná u Břeclavi , jež leží u řeky Dyje v lednicko -valtickém areálu, nákupní možnosti v obci nebo 3 km Tesco , Břeclav, 3 km nájezd na D-2 Podivín , časová dostupnost do Brna 20 minut , autobusové spojení do Břeclavi ,vlakové nádraží směr Brno Břeclav.

1.Z uliční části je situován RD /původní stavba , jež byla v roce 2005 celkově rekonstruována- není nutno dalších stavebních úprav/ 3+1 o celkové ploše 90m2, podsklepen, dva pokoje, sociální zázemí - obývací prostor je spojen s jídelnou a kuchyní - výstup z obývacího pokoje na terasu a do okrasné zahrady.Topení -plyn. Je zde krytý průjezd do dvora , kdy vprůjezdu je možno parkovat 2 vozidla.

2.V zahradě je postaven RD o podlahové ploše 220 m2 v nadstandartním provedení - dva pokoje , prostorný obývací pokoj je spojen s jídelnou zimní zahradou a kuchyní , jež je zařízena vestavěnými spotřebiči u kuchyně je spíž , dále se v domě nachází dvě koupelny, šatna,technická místnost. Pochůzí půda. Vytápění plyn - radiátory a podlahové topení , ale v topném období využíván horkovzdušný krb v obývacím pokoji , kdy rozvody teplého vzduchu jsou rozvedeny do všech místností / náklad na vytápění cca 5000.-Kč za reok/Dům je vybaven centrálním vysavačem , je napojen na solární ohřev vody , a místnosti jsou vybaveny individuálně řízenou klimatizací. Pro kontakt s uliční částí je tento dům vybaven videotelefonem.K bydlení bez stavebních úprav

Okolo domu je okrasná zahrada cca 1100m2 , kde se nachází krytý bazén o rozměrech 7,5x3,5 m.

K nastěhování: 30/06/2010

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22478
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha220
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.