Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 123 m² bez realitkyChopinova, Praha - Vinohrady

Chopinova, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Luxusní byt v secesním domě u parku v klidné poloze po kompletní renovaci v 2. patře s výhledem na Hradčany. Dispozice 4 + k.k., 122 m2. Vybaven kompletní kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči, 1 koupelna se sprchou, WC a pračkou, 1 koupelna s vanou, topení v podlaze, WC extra, vchod do všech 4 místností z prostorné centrální haly, 2 ložnice, s okny na východ do zahrady, která je k dispozici. Jídelna s k.k. se všemi spotřebiči s okny na západ do Riegrových sadů, spojovací dveře do velkého obývacího pokoje. 2 balkony. Všude parkety. UPC kabel rozveden do všech místností. V domě je výtah. Parkování před domem v modré zóně pro rezidenty nebo na hlídaném parkovišti u Sokolovny naproti domu. K dispozici upravená zahrada o rozloze 400 m2. Topení plynové etážové. Vyúčtovatelné poplatky za služby na 1 osobu aktuálně 600,- spotřeba vody měřena vlastním vodoměrem. Měřiče energií se převádějí na nájemce. Měsíční náklady cca 2000,- Kč. Nájemní smlouvu možno po dohodě obnovit vždy na další rok. Čisté nájemné 30000,- měsíčně, kauce 30000,- . Pronajímatel upřednostňuje nekuřáky a nepřeje si v bytě zvíře. Zájemce by při odezvě měl sdělit maximum informací o sobě.

Luxurious refurbished flat on the 2nd floor is in an art nouveau house next to a park with a view of the Hradčany castle panorama, consisting of living room, 2 bedrooms and dining room with kitchenette. Overal space 122 sq.m, 2 balconies. The flat is equipped with new kitchen furniture with all appliances, 1 bathroom with shower, washing machine,WC and 1 bathroom with a tub, WC extra, electric heating under floor tiles. The 4 rooms with parquet floor have own entrance from a spacious central hall, 2 bedrooms looking to the garden on the east side. The dining room with a kitchenette and adjacent big living room look to the west on Riegrovy sady park. The house has an elevator and UPC cable, which is laid to all rooms. Nice garden of 400 sq.m. available. Parking in front of the house on residential permission or at a guarded parking place adjacent to Sokolovna gym hall opposite. Own gas boiler for heating and warm water supply. The present accountable advances for utilities are 600,- Kč per person, of which water consumption checked by own water meter. The Lessor prefers to transfer the gas- and electricity- meter on the Lessee. Monthly costs about 2000,- The lease contract can be prolonged always for another year after mutual agreement. Net rent 30000,- monthly, security deposit 30000,- The Lessor prefers non-smokers without pets. The person interested in visiting the flat should in his response tell maximum information about himself.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224919
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha123
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.