Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 204 m² bez realitkyHostivice - Litovice, Středočeský kraj

Hostivice - Litovice, Středočeský krajVybaveno
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 47 642 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám rodinný dům v nádherné oblasti Hostivických rybníků, v blízkosti obory a sportovního areálu. Dům je po kompletní renovaci před třemi lety, včetně změny dispozice. Dům je kompletně zateplen, ústřední plynové topení je v přízemí podlahové, s měděnými rozvody. Nové rozvody vody v plastu, nová kanalizace, elektrická instalace. Je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem, satelitními rozvody do všech pokojů, internetem. Dům je napojen na městský vodovod a má též vlastní studnu. Dům má dvě koupelny a samostatné toalety, v přízemí domu je infrasauna. Zastřešená terasa má podlahu ze vzácných dřevin – bankarai, Na zahradě je bazén. Samostatná garáž pro jeden automobil a krytý přístřešek pro další automobil s možností parkování na pozemku pro další dva automobily, elektricky ovládaná vjezdová vrata.

V prvním přízemním podlaží je zádveří, vstupní hala se schodištěm, kuchyň spojená s obývací částí, samostatný obývací pokoj s krbem, koupelna se saunou, samostatné WC, dílna. V druhém nadzemním podlaží jsou dva dětské pokoje (jeden z nich s lodžií), ložnice se šatnou, koupelna a samostatné WC. Dům je částečně podsklepen.

Pozemek 900 m².

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224940
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha204
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.