Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 160 m² bez realitkyMilý - Milý, Středočeský kraj

Milý - Milý, Středočeský krajVybaveno
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 719 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


--po výrazné slevě!-- cena je konečná!

Nabízím k prodeji rodinný dům v obci Milý. K domu patří velká užitková zahrada se vzrostlými stromy, okrasná zahrada, dvůr, hospodářská stavení, dílna, garáž. V domě je 5 obytných místností + kuchyně, nová koupelna s WC a sprchovým koutem. V přízemí je kuchyně propojená s jídelnou obloženou dřevem a obývací pokoje. V patře jsou propojené dvě místnosti s balkonem a samostatný pokoj. Celý dům je vytápěn ústředním topením s kotlem na lehké topné oleje. Dům je napojen na obecní vodovod. V přízemí jsou na oknech předokenní žaluzie, na domě je nová střecha, fasáda, satelit.

Obec Milý je krásná vesnice uprostřed chráněné krajiné oblasti Džbán. V okolí je mnoho lesů a cyklostezek. Milý - Praha Ruzyně cca 35 min autem (na dálnici do 15min- Nové Strašecí). Pohodlná dostupnost také do Loun či Rakovníka. Vhodné jak k trvalému bydlení tak také jako rekreační objekt. Právní převod nemovitosti mohu zařídit. Realitní kanceláře ať mě nekontaktují! Ušetříte čas mně i sobě.

I offer for sale a privately owned family house in the village called Milý. The house has a large garden with mature trees, orchard, yard, outbuildings, workshop, garage. There are 5 rooms + kitchen, new bathroom with toilet and shower in the house. In the ground floor is kitchen connected to dining room and wood-paneled living room. Upstairs are two interconnected rooms with a balcony and a separate room. The whole house is heated by a central heating boiler with light fuel oil. The house is connected to the municipal water supply. On the ground floor are roller blinds on the windows, the house has a new roof, facade and satellite.

Milý village (the Czech meaning is "kind/nice") is a beautiful village surrounded by the protected landscape area "Džbán". There are many forests and trails around. Milý- Prague Ruzyne Airport about 35 minutes by car (15 minutes to the highway in Nové Strašecí). Convenient connection also to Louny or Rakovník. Legal transfer of the property can be arranged. Real estate agents, do not contact me! Save your time.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225016
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha160
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.