Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyZemědělská, Praha - Dejvice

Zemědělská, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt 1+1/L (47m2) se nachází v klidné rezidenční oblasti Dejvic, ul. Zemědělská 3. V roce 2013 byla provedena rekonstrukce bytu. Výhled z bytu je na západ do klidného, prostorného bloku se zelení a stromy. V ložnici je plovoucí podlaha. V chodbě, kuchyni, záchodě a koupelně je dlažba. Vybavení pračka, myčka. Nová kuchyňská linka z IKEA. Byt je částečně zařízen. K nastěhování od 1.9. 2016. Kauce 1 měsíční nájem, u cizinců 3 měsíční nájmy. Poplatek za zpracování nájemní smlouvy 1.000,- Kč. Den otevřených dveří se koná 18.8. od 18.30 do 19.30 hodin. V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte. Spolupráce s realitními makléři vítána. Máte-li klienta, přijďte s ním. Pro více informací mě neváhejte kdykoli kontaktovat.

Apartment 1+1 (47 m2), 1 bedroom + kitchen room and and a balcony in street Zemědělská 3, Prague 6. The apartment is located in a quiet residential area in Dejvice. The view to the nice courtyard with greenery. The renovation was finished in 2013. The new kitchenette unit is equipped with a cooker and a dishwasher. The washing machine is in the bathroom. The open house takes place in August 18th from 6.30 pm to 7.30 pm. For more information do not hesitate to contact me anytime.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225041
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.