Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyKoubkova, Praha - Nové Město

Koubkova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Moderní byt 2+kk 52 m2 v prvním patře cihlového domu s výtahem. Byt je nově vymalovaný s novým nábytkem. Plně vybavená kuchyň s barem a barovými židlemi. V bytě je plynová trouba s elektrickou troubou a lednička. Obývací část zahrnuje jídelní stůl s židlemi, gauč a konferenční stolek. V koupelně, s novou podlahou, je vana, klozet, bidet a pračka. Ložnice je vybavena postelí o rozměrech 180x200 cm, dvěma nočními stolky, komodou a skříní. Byt je klidný, s trojitým zasklením oken. Topení je elektrické. Možnost internetového připojení. Byt se nachází v centru města pouze 5 minut chůze od stanice metra I.P. Pavlova a Náměstí Míru. Nejbližší zastávka je zastávka tramvaje Bruselská. Nájem je ve výši 14.000 Kč + 3.500 Kč poplatky (pozdější vyúčtování na základě spotřeby). Byt je ihned k dispozici k nastěhování. V případě zájmu pište na nebe.go@hotmail.com, 602 138 836 (pro komunikaci v češtině) nebo nealslote@hotmail.com, 608 538 574 (pro komunikaci v angličtině).

Modern 2+kk 52 m2 flat on first floor of brick building with lift. Newly painted and newly furnished. Fully equipped kitchenette with breakfast bar and bar stools includes electric/gas oven and fridge. Lounge area includesdining table with chairs, 3 person sofa and coffee table. Bathroom with newly tiled bathroom floor has bath / shower, toilet, bidet and washing machine. Bedroom includes 180 x 200 cm bed, 2 night tables, chest of drawersand wardrobe. Quiet with triple glazed windows and electric heating. Internet connection available. Centrally located - only 5 minutes walk to I.P. Pavlova and Namesti Miru metro stations. Closest tram station is Bruselska, which is just around the corner. Rent is 14,000 CZK + 3,500 CZK bills (later settlement depending on consumption). Available immediately. Contact Neal (English language) on nealslote@hotmail.com / 608 538 574 or Gordana (Czech language) on nebe.go@hotmail.com 602 138 836.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225102
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.