Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 90 m² bez realitkyZbuzkova, Praha - Vysočany

Určeno ke spolubydlení
Zbuzkova, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč


Ponukame na prenajom priestranny samostatny pokoj v zariadenom byte 3+kk s peknou záhradou (a parkovaním), 3 min. peso od zastavky metra Vysocanska v peknej a kludnej lokalite s dobrou dostupnostou do centra. V byte bývame 2 pracujúce dievcata (26;30) a hladame tretieho spolubyvajuceho/spolubyvajucu s ktorym/ou by sme zdielali nielen spolocne byvanie ale aj zaujmy. Sme spolocenske, priatelske, radi sportujeme, nekuracky. Moznost nastahovania v polovici februara/unora. V pripade zaujmu ma prosim kontaktuj :))

We are offering a big room in fully equiped flat 3+kk with a nice garden (plus parking), 3 minutes of walk to metro stop Vysocanska in a nice and calm surrounding, good accessibility of the city centre. In a flat there are living 2 working girls (26,30) and we are searching for a flatmate with who we can share not only our accommodation, but also our interests. We are sociable, friendly, non-smokers, we like sports. The room is available from the mid of February. If you are interested, please contact me :))

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225103
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.