Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 105 m² bez realitkyLesní, Postřižín - Postřižín, Středočeský kraj

Lesní, Postřižín - Postřižín, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Novostavba rodinného řadového domu 4 + 1. Obytná plocha je 105 m2.Lokalita Postřižín na Praze východ,výborná dostupnost do Prahy ( 15min autem nákupní centrum Letňany). Dům má dvě patra s balkónem a terasou.Dům byl postaven roku 2005.Dům má plně vybavenou kuchyni(sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, lednice,myčka) a koupelnu (dvě umyvadla, prostorná vana a sprchový kout). Všechny ostatní místnosti jsou také vybaveny. Záleží na domluvě, které z vybavení si bude chtít nájemce ponechat. Na zemi jsou plovoucí podlahy a dlažby. Součástí domu je dále zahrádka,venkovní úložný prostor a kryté parkovací stání. V případě zájmu zašlu půdorys emailem. Vratná kauce je ve výši 1měsíční nájem+ poplatky. Volné od února 2013.

A nearly new group house 4+1. Living area is 105m2. A village is called Postřižín and it is in area Prague – east, great connection to Prague (15 min. by car to the shopping center Letňany). The house has two floors, a big balcony and a terrace connected to a garden. The house was built in 2005. The house is fully equipped – kitchen ( a multifunction oven, dishwasher, fridge+ freezer), a bathroom (two cash basins, a big bath, a shower). All other rooms are also furnished ( +3 big closets). It depends on agreement which furniture should be left. Floor is made of wood or tiles. There i salso a small garden, outdoor storage room and a covered parking place. In case of interest I may send you a plan of the house by email. There is a deposit of one month + services. It is available from February 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225155
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.