Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyU Mateřské školy, Vratimov - Vratimov, Moravskoslezský kraj

U Mateřské školy, Vratimov - Vratimov, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmeme nezařízený byt o velikosti 3+1, o ploše 74m2, ve 2. patře cihlového domu se 6 byty, na ulici U mateřské školy, Vratimov. Jedná se o příjemné, klidné bydlení uprostřed zeleně, obytné místnosti s jižní orientací. Pohodlné parkování. Dostupnost centra obce cca 10 minut pěší chůzí, MHD cca 5 minut pěší chůzí, samoobsluha ve vnitrobloku, škola, školka v dosahu 10 minut pěší chůzí. Součástí bytu jsou i 2 samostatně přístupné sklepy.

V bytě proběhla generální rekonstrukce (kompletně nové rozvody všech sítí vč. internetu, nová okna s izolačními trojskly, nová koupelna, nová kuchyně, nové podlahy, nové vnitřní dveře z masivu). Vytápění a ohřev vody úsporným plynovým kondenzačním kotlem s prostorovým termostatem.

V bytě je dostatečné místo pro umístění kapacitních skříní a úložných prostor, dispozice byla řešena bytovým architektem, je kladen důraz na praktičnost a maximální flexibilitu využití místností.

Cena měsíčního pronájmu: 6500 kč (bez záloh na energie - 3500 kč/měs). Požadujeme vratnou zálohu ve výši 2 měsíčních nájmů a pojištění odpovědnosti za škodu (můžeme obstarat). Nejsme RK, jsme přímí majitelé. Byt je volný od 1.2.2013. Po domluvě možno zařídit prohlídku bytu. RK prosím nevolat!!! Kontakt: 732 901 236

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225227
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha74
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.