Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyBaranova, Praha - Žižkov

Baranova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu luxusní byt 2+KK o rozloze 55m2 s balkonem ve 2. podlaží památkově chráněného domu ve funktionalistickém stylu. Byt se nachází na rozhraní Vinohrad a Žižkova, 100 m od nákupního centra Flora. Byt je kompletně zařízený novým moderním nábytkem. Obývací pokoj s rohovou sedačkou, plazmovou televizí, vinotékou a plně vybavenou kuchyňskou linkou (sklokeramická deska, rychlovarná konvice, zabudovaná horkovzdušná trouba, gril, mikrovlná trouba a lednička). V koupelně je sprchový kout a automatická pračka, WC je samostatné. V ložnici manželská postel, LCD televize, velká skříň s prádelníkem. Byt je tichý s okny do vnitrobloku. Perfektní dopravní dostupnost (metro A- Flora 100 m, tram 20 m), vynikající občanská vybavenost (obchody, restaurace, fitness BBC atp.). V blízkosti Riegrovi sady, Parukářka. Byt bude k dispozici od 15.1.2013.

We offer for rent a luxury two - room apartment with an area of 55 square meters with balcony on the 2nd floor of a beautiful historical building. The apartment is located on the border of Vinohrady and Žižkov district, 100 meter from the shopping center Flora. The apartment is fully furnished with new modern furniture. Living room with corner sofa, plasma TV, wine fridge and fully equipped kitchen (built-in oven, grill, microwave oven and refrigerator). The bathroom has a shower and washing machine, toilet is separate. The bedroom has a double bed, LCD TV and a wardrobe. The apartment is quiet with the windows facing the courtyard. Perfect transport (metro-Flora 100 m, tram 20 m), excellent amenities (shops, restaurants, fitness BBC etc..). Near park Riegrovy sady and Parukářka. The apartment will be available from 15 th of January 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225313
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.