Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 380 m² bez realitkyZástava, Rokytno - Bohumileč, Pardubický kraj

Zástava, Rokytno - Bohumileč, Pardubický krajVybaveno
Cena5 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 810 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme luxusní nemovitost poblíž obce Dříteč, cca 10 km od Hradce Králové a Pardubic. Dvougenerační dům stojí v krásném prostředí na konci slepé ulice, cca 250 metrů od golfového resortu Kunětická hora. K nemovitosti náleží okrasná zahrada s bazénem, studnou, venkovním krbem, a 3 venkovní terasy. Luxusní provedení a vybavení. Nemovitost je vystavena moderní technologií. Vytápění plynem s nízkoenergetickými náklady. Celková plocha pozemku je 1 114 m2 z toho zastavěná 510m2, zahrada 634m2. Obytná plocha celkem 380m2, přízemí 190m2, 1.patro190 m2. Bytové jednotky jsou propojené, ale mají navíc i samostatné vchody.

Dispozice první jednotky: Prostorná vstupní hala s bezbariérovým přístupem, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj s pískovcovým krbem + 3 pokoje, 2 koupelny, 2 toalety, prádelna s technickou místností a skladem. Dále 2+1 s koupelnou a toaletou ( určené pro děti, prarodiče, případně hosty).

Dispozice druhé jednotky: 2+1 s předsíní, koupelnou s rohovou masážní vanou a toaletou.

Díky provedení v rustikálním stylu a zachování dřevěných trámů s vestavěnými skříněmi a krbem je docíleno příjemného a útulného bydlení. Podlahové krytiny: dlažba a zátěžové koberce. Odpady do trativodu. Hloubka studny 12m s čerpadlem k bazénu. Okrasná zahrada je nenáročná na údržbu osázena vzrostlými keři a stromy.

Přednosti: Tento luxusní, prostorný dům je určen pro náročného klienta s rodinou, i k podnikání. Naprosté soukromí a klid v blízkosti lesa. Sportovní možnosti - golf, bruslařská dráha a cykloturistika. Školní autobus staví u domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225873
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha380
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.