Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyKoulova, Praha - Dejvice

Koulova, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu světlý, klidný a luxusně zrekonstruovaný 3+kk.

Dispozice a vzhled

Po vstupu do chodby se projde do obrovské kuchyně/jídelny, která může sloužit i jako společenská místnost. Z kuchyně jsou vchody do dvou neprůchozích pokojů. Vchody do samostatného WC, koupelny a komory jsou z chodby.

Byt je zajištěn masivními bezpečnostními dveřmi. Celkové zařízení bytu je komponováno v kombinaci mořený dub a jasmínově béžová barva. Součástí je balkón a 2 sklepy.

Lokalita

Byt je v bezpečné a krásné lokalitě 10 min chůze od metra Dejvická, 2 min od bus/tram a 5 min do obchodu Kaufland. Park Stromovka 10 min. Sauna a posilovna v hotelu Crowne Plaza pres uilici. Nutnost zálohy/kauce ve výši 2 nájmů.

A sunny, quiet, and nicely renovated two-bedroom flat for rent.

Layout and design

After passing through the hallway you enter into a big kitchen/living area. From this room there are two entrances to two bedrooms. The entrances to the bathroom, WC, and storage place lead from the hallway. The apartment is secured by a massive security door. The furnishing is designed in oak wood combined with jasmine beige. Balcony and basement storage available.

Neighborhood

The flat is in a beautiful and safe neighborhood - 10 min from metro Dejvicka, 2 min from bus/tram stop and 5 min from Kaufland super store. The largest Prague's park Stromovka is only a 10 min walk away. The fitness and sauna located in Crowne Plaza across the street. Deposit of two rents required.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu225937
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.