Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 544 m² bez realitkyPražská, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj

Pražská, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rodinný dům se zahradou a garáží. Nachází se v Řevnicích u Prahy, velmi dobře (5 min chůze) dostupný vlak (trať Plzeň - Praha), autobus. V Řevnicích je veškerá občanská vybavenost... Je řešený jako 3+1 plus další 4 místnosti s okny jsou v suterénu - jedna je jako technická místnost s plynovým kotlem a plynovým ohřevem vody (v případě instalace kotle na tuhá paliva, je pak možné topit na tento - dům má komín), ostatní 3 místnosti lze přepracovat jako např. kanceláře nebo k poskytování služeb např. kadeřnictví, masáží apod. - do těchto místností je do domu samostatný vchod. V prvním podlaží po vstupu do domu přijdete do předsíně u které je malá šatna (komora), dále vstup na prostornou chodbu se schodištěm do 2.NP z prostorné chodby se vejde do kuchyně (asi 15m2) a dále do pěkného obývacího pokoje s výklenkem (24m2). V 1.NP je také koupelna s vanou a WC. V 2.NP se nachází rovněž koupelna s WC a sprch. koutem, naproti koupelně je vstup na prostornou terasu (14m2). Dále pokoj (14m2) ve kterém je připraveno napojení vody, plynu, odpadu a tak tento pokoj lze použít nejen jako dětský nebo ložnici i jako kuchyň (v případě obývání dvěma generacemi atd...). Dále je zde druhý pokoj (ložnice, obývací, dětský) (19m2) se vstupem na prostorný balkon.

Dům byl v roce 2005 zrekonstruován (nová voda, odpady, elektřina, ústřední topení, koupelny, podlahy, štuky, plast. okna, dřevěné bezp. vchodové dveře, izolace a nová zateplená fasáda). Dům je napojen na městskou kanalizaci, vodovod, plyn. Okolo domu je zámková dlažba. Zahrada je částečně tvořená předzahrádkou domu, vydlážděným vjezdem ke garáži, několika ovocnými stromy, nechybí ani zahradní domek na nářadí a záhonky na pěstování zeleniny, kde při zalévání je možné použít užitkovou vodu svedenou z okapů domu drenážemi do studny. Garáž je prostorná vhodná nejen pro auto ale i pro např. motocykl, v zadní části garáže se nachází malá dílnička. Garáž má ještě půdičku na úschovu dalších věcí. Na celý pozemek je vjezd řešen zinkovanými křídlovými vraty s automatickým bezdrátovým ovládáním a brankou pro vstup osob. Zastavěná plocha domu: 105m2, plocha zahrady: 402m2, zast. plocha garáže: 37m2. Dům je po celou dobu obýván, nicméně je k nastěhování ihned. Další info na mail telefon a nebo při osobní prohlídce...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226002
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha544
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.