Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 44 m² bez realitkyOdolena Voda - Odolena Voda, Středočeský kraj

Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský krajVybaveno
Cena590 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 531 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám rekreační chatu v zahrádkářské kolonii Jordán. Chata stojí na vlastním pozemku o rozloze 500 m2, zastavěná plocha 24 m2, užítná 44m2. Chata je zkolaudovaná v roce 2011, s číslem evidenčním. Dřevěná chata je zateplená, podsklepená. Dispoziční rešení - spodní patro slouží jako obývací pokoj vybavený rozkládacím gaučem, velkým dřevěným jídelním stolem, malá rohová kuchyňská linka, lednice, mikrovlnka, kamna na dřevo. První patro je řešeno jako jedna velká ložnice s možností přepažení na dvě místnosti. Na terase je malá mśtnost sloužící jako toaleta s chemickým WC.

Na pozemku stojí velký nářaďový domek. Na pozemek je umožněn vjezd autem, jsou zde vzrostlé ovocné stromy i dostatek místa, možnost zahrádkaření, ohniště, pozemek je rovný.

Elektrika rozvedena do celé chaty. Voda ze společné studně je čerpána čerpadlem.

Chata je ideální pro rodinu s dětmi ke klidné rekreaci. V blízkosti je koupaliště v kempu Jordán, cca 300 metrů od chaty. Obrovskou výhodou je umístění chaty v zahrádkářské kolonii, kde v bezprostředním sousedství nejsou žádné další obytné chaty, takže většinu dne a především večer je zde absolutní soukromí.

Chatu prodáme s veškerým vybavením, přenecháme zahradní bazén a velký altán

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226024
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha44
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.