Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyDolnomlýnská, Praha - Kunratice

Dolnomlýnská, Praha - KunraticeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem bytu „Na Lhotách“ 2+kk, 60 m²/T/G, Praha Kunratice

Od 1.3.2019 Dovoluji si Vám nabídnout rezidenčním projektu Na Lhotách z r. 2010 na velmi poklidném místě v Kunraticích, ulice Dolnomlýnská. Bytová jednotka se nachází v 1.NP s výtahem v cihlovém třípodlažním domu. Dispozice bytové jednotky jsou následující: vstupní předsíň s vestavěnou skříní, navazuje čelně na koupelnu se sprch. koutem, vanou, dvojumyvadlem, WC. Dále pokračuje vstup do ložnice též vč. vest. skříně s orientací na východ. Přes halu vstupujeme do obývací místnosti se zařízeným kuchyňským koutem a venkovní terasou o 8,5 m² s orientací na západní stranu do obytné zóny, ( v celém bytě jsou instalovány venkovní žaluzie ). V podzemní části domu se nachází garážové stání vč. prostorné sklepní místnosti o 11 m². Veškerá občanská vybavenost zajištěna v okolí Centrum Chodov, dále ( MŠ, ZŠ, Kult. centrum zahrada). MHD: Bus směr metro Chodov 1x zastávka.

. Cena 20 000,-/měs. + poplatky

From 1.3.2019 we offer to rent a nice new flat 2+kk – 60m2 apartment, terrace 8m2, underground parking place, cellar 11m2. In Prague 4 near the forest Krč and shopping centre Chodov(underground C), Dolnomlýnská street. Flat is orientated south, east, norht in the new residential house situated on the 1st floor with elevator. The apartment has got spacious living room with kitchen, equipped with Siemens, AEG, Liebherr. The floor is wooden. Bedroom has a built in wardrobe. Bathroom with shower, bath, double sink and toilet. Available satelite. As well we offer cleaning.

Price: 20 000.-/month+taxes

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226052
Dispozice2+kk
Podlaží12
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.