Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 98 m² bez realitkyŠaldova, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký kraj

Šaldova, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám stylový prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví, celková plocha 97.5m2, po rekonstrukci r. 2006. Byt se nachází v cihlovém domě (postaven r. 1913) na Klíši, nedaleko centra Ústí n.L., v ulici Šaldova, v 1.patře z ulice, do zeleného dvora v přízemí (dům je zasazen do svahu). V domě je celkem 5 bytů, dům je v dobrém stavu, zdobí ho krásné dubové vchodové dveře a je po opravě střechy. Velmi příjemná je poloha domu - stojí v bezprostřední blízkosti Městských sadů, největšího ústeckého parku.

Byt má nové štuky, omítky, kompletní nové rozvody elektřiny a vody, včetně jističů, ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel Protherm.

Byt je rekonstruován citlivě, bez výraznějších zásahů do původní podoby. Ve všech pokojích jsou nově zbroušené a nalakované původní prkenné podlahy, v kuchyni klasický smrk, v ostatních pokojích pravděpodobně teak, v předsíni a koupelně vkusné dlaždice a obklady kolem kruhového sprchového koutu i umyvadla. WC je za rohem koupelny, prakticky využitá je část prostor pův. WC pro komoru/šatnu. Z kuchyně vedou dveře do velmi užitečné a poměrně prostorné klasické spíže, která od podzimu do jara může nahradit lednici. Kuchyňská linka s vestavěnou el.troubou, varnou deskou a digestoří je součástí prodejní ceny. V bytě rozvedeny datové sítě.

Dva pokoje, kuchyň, koupelna a komora mají samostatný vchod z předsíně, jeden pokoj z kuchyně. Tři obytné pokoje jsou navíc propojeny dvěma vysokými dřevěnými dvoukřídlými dveřmi, třetí dvoukřídlé dveře vedou na chodbu. Prostřední pokoj má v prostoru oken okrouhlou apsidu s malým podiem a střed stropu zdobí původní štuka. Okna pokojů jsou dřevěná, ve výborném stavu, se žaluziemi, situovaná na jihovýchod–s výhledem do zeleně parku. Kuchyň, koupelna a WC mají okna na severozápad a do dvora (upravený k venkovnímu posezení: zámková dlažba, zeleň).

K bytu patří 1/5 dvorku, nabízí se možnost probourat spíž nebo okno kuchyně a udělat vchod na dvorek, což by bytu otevřelo ještě další možnosti propojení s venkovním prostorem. K dispozici je i prostorná částečně vyklizená půda a malý sklad nářadí atd. pod schody.

Měsíční náklady cca 3.000,-, FO 2.000,-

Dům se nachází max 15 minut pěší chůze od centra města, zastávka MHD za rohem bloku domů, v blízkosti jsou dvě ZŠ, dvě večerky, poliklinika a univerzitní KAMPUS.

We sell beautiful, spacious apartment near the city center. House with 5 apartments are located in the immediate vicinity of the largest urban park. The apartment is renovated in 2006. The aim was to preserve the original appearance of the apartment building from 1913. In addition to 3 main rooms in the apartment is partially furnished kitchen. The kitchen window is open directly into the green courtyard. Each apartment includes a fifth courtyard (you can create the kitchen window to the courtyard entrance). Next to the kitchen is a handy pantry. Behind the entrance door to the apartment is a small chamber for clothes. The entire apartment has original hardwood floors. The apartment is available is also part of the attic and a small space under the stairs.

For home heating and hot water in the bathroom is a gas boiler. There are data networks (TV, WiFi).

Monthly costs about 3000, -, house repair fund 2.000, -.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226103
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.