Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkySvitákova, Praha - Stodůlky

Svitákova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 541 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmeme byt 2 + kk (46 m^2) s terasou (7,8 m2) na Západním městě v novostavbě Britská čtvrť II Svitákova 2775/1, Praha 5, přímo u stanice metra B - Stodůlky. Orientován na východ, v 4NP s výtahem. K bytu je možné využívat kryté garážové stání v 1.PP domu. Zájemce i o něj bude mít přednost. Poplatek 670Kč/měsíčně nutno připočítat k poplatkům za byt. Dobrá dopravní obslužnost, propojení s Pražským okruhem, nákupní možnosti... Dále v pěším dosahu metro, pošta, škola, školka, Billa, restaurace, kavárny...

V bytě jsou plovoucí podlahy a v předsíni, komoře a WC s koupelnou dlažba v barevné kombinaci šedá a bílá. Na všech oknech bílé žaluzie. Byt pronajímáme včetně plně vybavené kuchyně s elektrospotřebiči (indukční varná deska, digestoř, myčka, mikrovlnka, el.trouba, velká lednice, mrazák). Koupelna je též plně vybavená (vana se sprchou a vanovou zástěnou (čiré sklo aquaplak), zrcadlo, světla, držák na ručníky a toalení papír, WC). V chodbě a komoře jsou osazena svítidla. Možnost zřízení telekomunikačních služeb (Internet, telefon, televize) od UPC nebo A1M.

K nastěhování od 1.7.19, či dle vzájemné dohody a s dosavadními nájemníky. Bez poplatku realtice/makléři jednáte přímo s majiteli. Vratná kauce 30.000 Kč - jedná se o zánovní byt (kolaudace prosinec 2012, zánovní úsporné spotřebiče). Hledáme seriozního nájemce (NE firmy, NE cizinci) ideálně na dlouhodobý pronájem. Návštěva bytu možná po dohodě na tel. 602216021 či email:a.jaresova@seznam.cz.

V poplatcích není zahrnuta elektřina. Zálohy minimálně 700 - 900Kč/ měsíc (dle počtu osob v domácnosti 1=700Kč, 2=900Kč. Pro více osob nedoporučujeme.) nutno připočítat.

Na obrázku v plánku bytu je rozmístění nábytku možností. Po dohodě se stávajícími nájemci je možný i případný odkup nějakého jejich vybavení. Stěhují se do vlastního domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226140
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.