Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyStod - Stod, Plzeňský kraj

Stod - Stod, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 291 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


BYT + GARÁŽ + ZAHRADA ve Stodě

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví 3+1 s balkonem o výměře 73 m2 ve Stodě, okr. Plzeň - jih. Byt se nachází ve druhém nadzemním patře panelového domu. Byt v roce 2007 prošel rekonstrukcí, nově vybudovaná koupelna, WC, rozvody vody a elektriky, nová kuchyňská linka včetně zabudovaných spotřebičů, nové omítky, stropy, plovoucí podlahy, dveře. K bytu náleží velký sklep 5,8 m2. Byt je prodáván společně s prostornou garáží 21 m2, jejíž výhodou je umístění přímo v domě v přízemních prostorách.

Další součástí prodeje je i nedaleko vzdálená udržovaná zahrada (214 m2) v krásném prostředí v okrajové části Stoda u splavu řeky Merklínky. Na zahradě se mimo jiné nachází dřevěná chatka s pergolou skýtající zázemí. Zahrada poskytuje dostatek soukromí a klidu, ideální pro relaxaci nebo rybaření. Stod je vzdálen cca 20 km od Plzně směrem na Domažlice. V obci je dostupná veškerá občanská vybavenost.

Cena uvedena za všechny tři nabízené nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226195
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.