Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyJana Želivského, Praha - Žižkov

Jana Želivského, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena480 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 071 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nájemní smlouvu (dekret) na byt 2+kk (neprůchozí pokoje) po kompletní rekonstrukci včetně rozvodů a stoupaček, 45m2 v domě, jež je ve vlastnictví majitelů domu.

Volný od ledna/února 2014.

Nájem je 6112 Kč (vč. služeb pro 2 osoby) + 2000 Kč energie. V bytě je zaveden ADSL internet (wifi připojení).Byt byl zrekonstruován v říjnu 2010. Vlastní plynový kotel pro ohřev vody a topení, moderní kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči a granitovým dřezem. 2 vestavěné skříně (na chodbě a v ložnici), nová koupelna s vanou a závěsnou toaletou dohromady. Nová plastová okna. Podlahy vinil a dlažba. V bytě komora s kotlem a pračkou.Byt je úplně zařízený (nábytek na míru). Smlouva s možností přihlášení k trvalému pobytu zajišťující parkování v rezidenční zóně.Skvělá dopravní obslužnost - tram, bus, metro C/B/A do 10 minut.

Odstupné současnému nájemci ve výši 480 000 Kč - koncipováno jako smlouva o odkoupení vybavení - možno řešit úvěrem na bydlení nebo úvěrem ze stavebního spoření.- cena je k jednání

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226265
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.