Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu • 125 m² bez realitkyKřížová, Praha - Smíchov

Křížová, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Atypicky pudni byt loftoveho typu. Jedna se o moderni vzdusny prostor, ktery nema mistnosti oddelene zdmi, ale pouze rozdelene tramy a schody a podii a zavesy, lze udelat i sadrokartonovou pricku. Vhodny pro mlady par, umelce, mozno i jako kancelar pro asi 10 lidi. Terasa vyhled na vysehrad 8m2. Nova moderni kuchyne vcetne vsech pristroju i mycky. Velka koupelna s vanou i sprchovym koutem a prackou. K pronajmu na rok od unora 2013. V byte jsou take 3 sedacky, stolky, postel, velke zabudovane skrine.

Large loft flat 125m2. Very modern, artistic, wallpapers, design lights. Attic apartment with terrace with view of Vysehrad 8m2. No separated rooms, space divided by steps, beams and courtins. Modern kitchen with all appliances, washing machine in bathroom with shower and bathtub, wc and bidet. Available also sofas, tables, bed, built-in closet. Available from February 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226321
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha125
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.