Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyMánesova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Mánesova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Pronajmu kompletně zařízený byt 2+1 v Kr. poli, ul. Mánesova, v blízkosti technologického parku. Jedná se o velmi pěkný byt v cihlovém domě ve 2. patře, situovaný na jihovýchod, kompletně vybavený nábytkem a el. spotřebiči (vyjma televizoru). Dispozice: předsíň, koupelna s vanou , samostatné WC, ložnice, obývací pokoj, kuchyň, balkon. Dům prošel revitalizací, je zateplen, má novou střechu, fasádu, balkony atp. K dispozici je i sklep.

Požaduji vratnou kauci ve výši 15.000,-Kč. Volné od 1.6.2015, minimální doba nájmu je 12 měsíců.

Cena za měsíc 9.900,-Kč (+ inkaso 2.800,-Kč).

REALITNÍ MAKLÉŘI NEVOLAT

I rent a very nice 2+1 flat on Manesova street (Kralovo Pole), comfortably furnished and equipped, close to Technology Park. Just 10 minutes walk from IDC. The flat is on 2nd floor of a brick house, situated into south-east side, completely equipped with furniture, and all appliances (everything except TV). Disposition: Antechamber, bathroom with a bathtub, separate WC, bedroom, living room, kitchen and balcony. The house was refurbished, has a new roof, facade, balconies etc. A cellar is also available. Price: 9.900,- CZK / month, (+2800 CZK for utilities). Available immediately. Minimum rental period is 12 months. I require a refundable deposit (15.000 CZK), returned at the end of the rental contract

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226699
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.