Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 15801 m² bez realitkyBlansko - Blansko, Jihomoravský kraj

Blansko - Blansko, Jihomoravský kraj
Cena7 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 031 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej pozemku pro komerční výstavbu v Blansku. Celková plocha 15.801 m2. Kaskádovitý pozemek ve svahu v lokalitě Staré Blansko. Skládá se z 5-ti samostatných pozemků, které jsou propojeny příjezdovou nezpevněnou cestou.

Pozemky jsou v platném územním plánu určeny pro rozvoj lehkého průmyslu (funkční typ P2). Preferuji prodej pozemků vcelku, v případě zájmu o dělení je nutná dohoda a cena za m2 bude navýšena.

Poznámka: cena je k jednání

Sale of land for commercial development in Blansko. Total area of ​​15.801 m2. Cascade plot on a slope in Old Blansko. It consists of the 5 separate parcels, which are linked through unpaved driveway.Plots are valid zoning plan designed to develop light industry (functional type P2). Prefer to sell whole land, in the case of interest in separation agreement is necessary and the price per m2 will be increased.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226720
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha15 801
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.