Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 15 m² bez realitkyLibušina, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

Určeno ke spolubydlení
Libušina, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu – i jednotlivě – dva neprůchozí pokoje v přízemí rodinného domku se zahrádkou v Roztokách u Prahy.

1. Velmi světlý pokoj (14,90 m2) s okny na severovýchod a jihovýchod do tiché ulice a do zahrady. Dřevěná podlaha. K dispozici postel, pracovní stůl, skříň. Cena: za jednu osobu 5 000 Kč měsíčně (nájem a veškeré energie a poplatky), za druhou osobu 2 000 Kč.

2. Velmi světlý pokoj (14,60 m2) s okny na jihovýchod a jihozápad do zahrady a s přímým vchodem do zahrady. Dřevěná podlaha. K dispozici postel, pracovní stůl, skříň. Cena: za jednu osobu 5 000 Kč měsíčně (nájem a veškeré energie a poplatky), za druhou osobu 2 000 Kč.

V bytě jsou dva další pokoje s nájemníky (28 a 35 let) a velký obývák, kuchyň, koupelna, záchod, hala a vstupní chodbička ke společnému užívání. K dispozici mj. kuchyňská linka, sporák, lednice, kuchyňský stůl, pračka, piano. Zahrádku lze užívat.

Rodinný domek se nachází a) 3 min. pěšky od zastávky autobusu (linky 340 a 350), který je za 15 min. na metru na Dejvické a b) 10 min. pěšky od stanice vlaku, který je za 16 min. na Masarykově nádraží, tj. přímo v centru Prahy. Možnost parkování před domem. Klidná ulice, lesy 10 min. pěšky, kousek k řece atd.

Pokoje jsou k dispozici od 1. ledna 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226774
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha15
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.