Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyDělnická, Praha - Holešovice

Dělnická, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena4 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 890 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám novou 3+kk půdní nádstavbu na ul. Dělnická, 10min tramvají na Václavské náměstí. Byt byl postaven jako nová nádstavba na stávajícím domě a je kompletně nadstandartně zařízen. Byt má 1xkoupelna s WC a další samostatné WC, vstupní chodbu s vestavěnou skříní a botníkem, kuchyňský kout spojený s obývacím pokojem, chodba a 2xložnice plus balkón-teráska - situovana do vnitrobloku. Kuchyňská linka je s vestavěnými spotřebiči a americkou lednicí. Veškeré zařízení je v ceně nemovitosti a součástí prodeje nemovitosti, tj včetně pračky a na míru dělaných masivních postelí. V celém bytě je vysocezátěžová prkenná podlaha, v kuchyňském koutě je položena velkoformátová dlažba. Celý dům prošel náročnou rekonstrukcí, včetně zateplení, oken, fasády a výtahu. Náklady na bydlení jsou vemi nízké, cca do 3tis.

Selling loft 3+KK situated 10mins from Venceslav's Sq. in a brick building. Loft has been newly build upon an existing building and is fully equipped. Bathroom has a floor heating, and extra WC situated next to the bathroom, entrance hall with build up wardrobe, kitchen + living room, kitchen fully equipped, two full size bedrooms and balcony situated onto a quiete side. Whole building undergone a full reconstruction.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226840
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.