Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyNaardenská, Praha - Liboc

Naardenská, Praha - LibocČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Hezký a světlý byt 2+kk v OV o rozloze 58,3 m2 s balkonem 8,3m2 ve 3. patře nízkopodlažního domu s výtahem ve vyhledávané čtvrti na Praze 6.

Prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnice s vestavěnou skříní. Z obou pokojů vstup na balkon s jižní orientací. Hodně úložného prostoru díky vestavěným skříním, komoře a sklepní koji. V ceně je zahrnuto garážové stání.

Byt se nachází v residenčním bytovém projektu Nova Liboc v těsné blízkosti Libockého rybníka.

Z bytu je výhled na oboru Hvězda. V docházkové vzdálenosti přírodní památka Divoká Šárka a nádrž Džbán. K nadstandardu celého komplexu patří 24h strážní služba, kamerový systém i zahradník. Celý komplex si zakládá na komfortu, klidu a bezpečí.

Zastávky tramvaje i autobusu 5 minut od domu. Do centra se po Evropské dostanete za 15 minut, vynikající je i spojení na letiště.

IHNED k nastěhování.

Nice and bright apartment 2+kk (​​58.3 square meters) with balcony 8.3 m2 on the 3rd floor a of low-rise building with an elevator in Prague 6.

Spacious living room with fully equipped kitchenette, bedroom with built-in wardrobe. Both rooms have access to south-facing balcony. Lots of storage space with built-in closets, pantry (storage room) and cellar. The price includes a garage.

The apartment is located in the residential housing project Nova Liboc close to Libocký pond.

Windows of the appartment are facing south, nice view of the park Hvězda. Natural park Divoká Šárka and reservoir Džbán within walking distance. The entire complex has 24h security service, security surveillance and gardening service. The whole complex prides itself on comfort, peace and security.

Tram and bus stops 5 minutes from the house. Metro Dejvická 12 minutes by tram. Excellent access to the airport.

IMMEDIATELY available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu226925
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.