Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyLucemburská, Praha - Žižkov

Lucemburská, Praha - Žižkov
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 879 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Krásné prostorné 1+kk 38m2, Lucemburská Vinohrady P-3, Flora, DV do OV, VÝBORNÁ LOKALITA

Inspirativní bydlení ve vkusně a nápaditě rekonstruovaném velkém 1+kk na dosah od Palace Flora a Luxembourg Plaza (300m). OV do konce 2009. Splacená anuita. Možnost atraktivního komerčního využití.

Byt je kompletně vybaven a zařízen a připraven k okamžitému předání a užívání. Kuchyň je vybavena prostornou kuchyňskou linkou s úložnými prostory, plynovým sporákem s pečící troubou a dalšími kuchyňskými doplňky. Koupelna je osazena vanou 170 cm délky, pračkou s vrchním plněním, ohřev teplé vody je elektrickým boilerem. Samostatné WC je umístěno v jiné části bytu. Prostor na spaní je řešen dřevěným patrem o ploše 5 m2. Hlavní obytná část je zútulněna dřevěnou palubkovou podlahou, ostatní podlahy tvoří keramická dlažba nebo PVC na stěrkovém betonu. Součástí bytu je velká obytná předsíň (např: pracovna, kuchyň, samostatná ložnice) s úložným prostorem v podhledu o ploše 3 m2. Další praktický úložný prostor poskytuje zděný sklep (kola, sport, autodíly, dílna). Po dohodě je k dispozici veškeré stávající zařízení ve stylovém autorském designu.

K nastěhování: 01/07/2009

Inspiring way of living in the stylish and imaginatively renewed large Studio Appartment close to Palace Flora and Luxembourg Plaza comm centres in Prague's top location. 5 min off the city by subway.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu22695
Dispozice1+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha38
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.