Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 85 m² bez realitkyHackerova, Praha - Bohnice

Určeno ke spolubydlení
Hackerova, Praha - BohniceVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


Nabízím k pronájmu 2 pokoje v hezkém bytě v Bohnicích. Pokoje jsou kompletně vybaveny nábytkem (jeden i televizí se set-top boxem (UPC, 80 programů), v druhém pokoji možnost připojení televize), Wifi 60 Mb/s (v ceně), pokoje jsou neprůchozí, kompletně zařízená kuchyně, koupelna (rohová vana) s wc v jedné místnosti (zděné jádro). Byt je v klidné části sídliště (na okraji), kousek od bytu cyklostezka (vede až do Stromovky), louky, lesy, skály... Dobrá občanská vybavenost + tento rok se bude otevírat nové shopping centrum (10 min chůze). Možnost pronajmout celý byt (4+1, cca 85m čtverečních) - kontaktujte mě. Pro více informací / fotek mě neváhejte kontaktovat!

I am offering 2 rooms in Bohnice. Rooms are completely furnished (one room with TV - 80 channels, second with tv antenna socket). Wifi 60 Mb/s (included in price). Completely equipped kitchen. The apartment is placed in quite area, closed to bicycle path, fields, forests, rocks.. This year will be opened new shopping centre (10 mins walk) Also you can rent whole apartment (4+1, more less 85m square) - contact me. For more info / pictures don't hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227024
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.