Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkySrbská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Srbská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby2 680 Kč


Byt v osobním vlastnictví se nachází v klidné lokalitě, před domem školka a Bělský les, za domem obchodní středisko Odra (pošta, potraviny, městská policie, Česká spořitelna). Tramvajová a autobusová zastávka Výškovice.

Oba pokoje a kuchyň, koupelna a záchod jsou samostatné neprůchozí místnosti přístupné ze vstupní chodby. Byt je zařízen. V kuchyni elektrická trouba, plynová varná deska, digestoř, velice prostorná chladnička s mrazákem, rozkládací stůl a 4 židle. V menším pokoji dvojlůžko 160cm a prostorná skříň s posuvnými dveřmi a zrcadlem (š 200, v 236, h 66 cm). V druhém pokoji se nachází obývací stěna, stůl, jednolůžko. Vybavení lze libovolně přemístit mezi pokoji. Případně mohu vybavení po dohodě odvézt pryč. V koupelně pračka s horním plněním, vana. K bytu příslušní sklepní kóje, která je volná k použití.

Nájemné činí 5500 Kč plus zálohy na služby ve výši 2680 Kč pro dvě osoby (950 topení, 800 teplá voda, 280 studená voda, 500 elektřina, 150 plyn). Smlouva o odběru plynu a elektřiny bude přepsána na nájemníka. Při menší spotřebě tepla a vody bude přeplatek vrácen nájemníkovi, v případě nadspotřeby nedoplatek hradí nájemník. V případě jiného počtu nájemníků lze výši záloh upravit. Vratná kauce vzhledem k aktuálnímu vybavení bytu je 15000 Kč.

V domě je možné využít vysokorychlostního připojení k internetu od společnosti PODA.

Cena nájmu zahrnuje pojištění vybavení domácnosti do výše 300 000 Kč a také pojištění zničení oken či vstupních dveří.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227097
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.