Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyPoděbradova, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Poděbradova, Brno - Ponava, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Přeji pěkný den!

Nabízím pronájem bytu v cihlovém rodinném domě. Dům je zateplený s novými dřevěnými eurookny. Byt je nově zrekonstuovaný - sociální zařízení, podlahy, kuchyňská linka na míru. Kuchyně - 3,5x3m, pokoj 5x5, sociální zařízení.

Nemovitost se nachází v Králově Poli, deset minut MHD do centra města. Zastávka MHD je v dosahu 2 min. Možnost parkování na ulici - nemovitost není na sídlišti. K obchodnímu středisku je to pět minut chůze. V případě zájmu mne kontaktujte na adrese Jarkanova777@seznam.cz.

Have a nice day! I offer to rent an apartment in a brick family house. The house is insulated with new wooden eurowindows. The apartment is new reconstruction of - bathroom, floors, kitchen at peace. Kitchen - 3,5x3m room 5x5, social device. The property is located in King's Field, ten minutes by public transport to the city centre. Public transport stop is within 2 min. Possibility of parking on the street - the property is not on the estate. The commercial centre is a five minute walk. In case of interest contact me at Jarkanova777@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu227133
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.